De ervaring van vroeger, de kennis van nu

Hoewel we er uren per dag op doorbrengen, merken we onze vloer vaak nauwelijks op. En als vloermakers zeggen wij: zo hoort het ook. De beste vloer is immers een vloer die nauwelijks opvalt. Een vloer waar u dag in, dag uit ongemerkt van geniet, omdat ‘ie simpelweg de hoogwaardige prestaties levert die u mag verwachten: vormvast, slijtvast, hygiënisch, veilig en esthetisch.

Bij Magna Vloeren worden wij daar blij van. Al drie generaties lang. Sinds 1949 verzorgen wij de dekvloer én vloerafwerking van bedrijven, organisaties, overheden en particulieren.

De Tweede Wereldoorlog is net achter de rug. In Nederland bestaat een grote vraag naar aannemers voor de wederopbouw. Toon Verbeek uit Gouda voelt zich geroepen en begint in 1949 zijn eigen vloerenbedrijf ‘De Magna’. Vanuit de Kaasstad richt hij zich in de beginjaren op het aanbrengen van cementgebonden dekvloeren. Al snel groeit hij door naar totaalvloeren.

In de jaren zeventig wordt het bedrijf overgenomen door Dammes en Ton Verbeek. Zij breiden het assortiment verder uit, onder meer met marmoleum-, rubber- en kunststof-afwerkvloeren. In 1989 verhuist het bedrijf naar een grotere locatie in Stolwijk, om beter aan de vraag te kunnen voldoen. De klantenkring bestaat inmiddels uit onder meer aannemers, architecten en particulieren.

Met Michel en Marko Verbeek treedt in 2003 de derde generatie aan. De toewijding, ervaring en ambachtelijke werkwijze van de eerdere generaties brengen wij nog elke dag in de praktijk, sinds 2007 vanuit Bergambacht. Met onze vakkundige medewerkers, ruime werkplaats en mooie showroom voorzien wij Nederland dagelijks van de mooiste vloeren. Daarin combineren wij de modernste technieken met de inzichten van onze voorouders. Of het nu gaat om dekvloer, vloerafwerking, vloerrenovatie of -onderhoud: wij nemen u alle zorgen uit handen. Een totaaloplossing, zodat u nog jarenlang zorgeloos van kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Goede vloeren. Al drie generaties lang.
Van dekvloer tot vloerafwerking in de vorm van
kunstharsvloeren en stoffering.

Maak kennis met Magna Vloeren

CONTACT

Magna Vloerenindustrie B.V.
Transportstraat 51
2861 DX Bergambacht

info@magnavloeren.nl
0182-341694

KvKnr. 29048283
BTWnr. NL 812491774B01

CERTIFICERINGEN

Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

NOA Afbouwgarantie

Erkend leerbedrijf