Zo gaat Magna Vloeren te werk

Stel: u heeft besloten te investeren in een mooie, nieuwe vloer. U denkt precies te weten hoe u het hebben wilt. De dekvloer is aangebracht en na droging komt een ander bedrijf voor de vloerafwerking. U kunt bijna niet wachten op het eindresultaat. Maar na verdere inspectie krijgt u opeens te horen vertellen dat de ondergrond niet geschikt is voor de door u gewenste vloerafwerking. Met onvoorziene kosten en vertraging als gevolg.

De dekvloer en de eindafwerking horen bij elkaar als Romeo en Julia. Het is daarom niet verstandig deze twee cruciale elementen door twee verschillende partijen te laten leggen. Helaas is dat vaak de praktijk. Het gevolg laat zich raden: een conflict. De dekvloer moet vervolgens alsnog, vaak tegen hoge kosten, geschikt worden gemaakt voor de vloerafwerking. Dit soort conflicten kunnen vaak eenvoudig worden voorkomen door een goede communicatie, uitvoering en/of materiaalkeuze.

Bij Magna Vloeren heeft u alle expertises onder één dak. Wij leggen zowel de dekvloer als de uiteindelijke vloerafwerking. Omdat wij alle specifieke eigenschappen en eisen op elkaar afstemmen, bent u verzekerd van een vloersysteem waar u tientallen jaren plezier van zult hebben.

Kiest u voor een vloerafwerking over uw bestaande dekvloer dan beoordelen wij of deze aan de eisen voldoet. Als de situatie daarom vraagt zorgen wij ervoor dat de bestaande dekvloer geschikt wordt gemaakt voor de gekozen vloerafwerking.

Voorafgaand aan de werkzaamheden stellen wij een werkplan op waarin wij onze werkzaamheden en planning toelichten. Zo weet u precies wat wij doen en worden verrassingen achteraf voorkomen.

Goede vloeren. Al drie generaties lang.
Van dekvloer tot vloerafwerking in de vorm van
kunstharsvloeren en stoffering.

Maak kennis met Magna Vloeren

CONTACT

Magna Vloerenindustrie B.V.
Transportstraat 51
2861 DX Bergambacht

info@magnavloeren.nl
0182-341694

KvKnr. 29048283
BTWnr. NL 812491774B01

CERTIFICERINGEN

Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

NOA Afbouwgarantie

Erkend leerbedrijf